Foto:Free-Photos

Senioren
Lettertypes/grootte

Senioren komen zowel binnen ACOD LRB aan bod, als in de intersectorale werking.

Activiteiten senioren ACOD LRB

Eénmaal per jaar nodigt ACOD LRB Antwerpen-Kempen-Mechelen al haar gepensioneerde leden uit op een bijeenkomst. Zo houdt ACOD LRB contact en brengt oude collega's weer samen.

Daarnaast organiseert onze seniorenwerking 5 à 6 keer per jaar een infovergadering. Met nieuws over de politiek-syndicale actualiteit, nieuwigheden in de pensioenwetgeving en de kalender van de activiteiten van de intersectorale seniorenwerking.

Interesse? Stuur je contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Inspraak

De senioren van ACOD LRB Antwerpen-Kempen-Mechelen hebben twee vertegenwoordigers in het Gewestelijk Uitvoerend Bestuur. Zij houden vinger aan de pols bij de sector en brengen de bezorgdheden an standpunten van de senioren over.

Intersectorale seniorenwerking ACOD

De seniorenwerking van ACOD LRB participeert in de intersectorale werking samen met collega's van het Spoor, Onderwijs, Trein-tram-bus, de Post, Telecom, Overheidsdiensten, Cultuur en Gazelco. Je kan deelnemen aan ontspanningsactiviteiten, spreekbeurten over de politiek-syndicale actualiteit en meegaan op uitstappen per bus of trein naar alternatieve locatie.

Tweemaal per maand kan je met individuele vragen terecht op onze zitdagen. Dit gebeurt op afspraak: 03 213 69 25.