Actueel
Lettertypes/grootte

Ben je graag goed en snel op de hoogte van het syndicaal nieuws? Registreer je dan op deze website. Deze mogelijkheid is exclusief voor leden van ACOD Lokale en Regionale Besturen.

Door je als lid op deze website te registreren, krijg je toegang tot artikels en informatie exclusief voor leden. Daarnaast  wordt het mogelijk om berichten en nieuwsbrieven van ACOD LRB rechtstreeks in je mailbox te ontvangen. Zo krijg je een directe lijn met je vakbond. De gegevens van het profiel dat je aanmaakt, worden enkel hiervoor gebruikt.

Een profiel aanmaken is eenvoudig en doe je in enkele stappen. Hiervoor heb je je lidnummer nodig. Dat vind je op jouw ledenblad Tribune boven je adresgegevens op de laatste pagina (1234567-89). Hou Tribune dus bij de hand, noteer het lidnummer of maak er met je smatphone een foto van.

Ja, ik registreer mij

Nog geen lid? 

Ik word lid van ACOD LRB

 

Foto  met PLAYMOBIL®-figuren*

*Het gebruik van PLAYMOBIL®-figuren betekent geenszins dat deze webstie door geobra Branstätter of haar dochtermaatschappijen ondersteund, toegestaan of op een andere manier goedgekeurd werd, en dat noch geobra Brandstätter Stiftung & Co.KG noch haar dochtermaatschappijen voor de inhoud van deze website verantwoordelijk is.